Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Solweig - 6 januari 2010 21:45

Jag måste sluta klaga på kylan! Det blir ju inte bättre för att man klagar, det är bara att klä på sig allt man har och inte vara ute längre än en kvart.

I dag har jag och Maggan och hennes grabbar  varit på julgransplundring på Folkets Hus, Socialdemokraterna har anordnat denna julgransplundring så länge jag kan minnas. Det är jättemånga barn och föräldrar som brukar deltaga. I år kanske något färre vilket säkert beror på kylan.

Vi har dansat små grodorna och alla andra ringdansbitar. Slutade traditionsenligt med raketen x 3. Grabbarna var lite tröga till att börja med, ville inte dansa utan satt i våra knän och kollade dom andra som dansade. Men eftersom gled dom som ner på golvet ur våra knän och rätt som det var så var det fullt race runt. Vi fick fika när man dansat och sjungit en timme. Efter det så gick det bra att dansa för våra gossar också. Tur tycker jag att man slapp flänga runt i nästan två timmar. Det blir ju jobbigt. För mig räcker det full ut med det som blev.

Dom som spelar varje år är fyra grabbar som kallar sig "Heller än bra" vilket man inte kan säga om deras sång och spel. Dom kan alla bra sånger både för vuxna och för barn. Fantastiskt  lämplig musik vid såna tillfällen.

  

Här ser man bara tre, trummisen är skymd. Bilden är något suddig, Rasmus satt i mitt knä och han var inte stilla särskilt länge så det var svårt att fota.

I morgon skall jag knyta upp tramporna på vävstolen, köpte snören i går. Sedan skall ni få se på underverk( lite skryt så här innan man kan se  resultatet).

Undrar hur det går i Göteborg, såg att Anita skulle fara dit. Får väl hålla tummarna för William då!      

Skall nog idka lite julgransplundring här hemma också imorgon, men det blir ingen dans, inte av mig mig i alla fall. Möjligen av brudarna. det är roligt att pynta före jul men det är skönt att ta bort också efter.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards