Alla inlägg under juli 2009

Av Solweig - 6 juli 2009 21:13

Det har regnar 22 mm tills i morse när jag var ut och hämtade tidningen.

Ja det var inte det bästa väder klockan 9.00 i morse när vi traskade ut i spåret Lina och jag. Husse hade vi tagit med för att han skulle få se hur duktig Lina är samt så fick han plocka snittslar, så slapp jag det. Lina som inte tycker om regn och blöta fick verkligen göra rätt för sig. Hon rullade sig i mossan med jämna mellanrum för att hon trodde sig bli torrare, men det blev hon ju inte.

Spåret gick hon i alla fall nästan prickfritt. Fick stoppa henne två gånger för att hon skulle ringa, men annars gick det som på räls. Spåret var nog minst 800 m.

Efter hemkomsten åts det frukost och sen bar det av till stan för reparation av husses glasögon och inköp av ny rakiapparat. Mat inhandlades också. Sedan for vi till Maggan och satte upp de sista plattorna i taket på hennes friggebod.

Nu i kväll har vi packat släpvagnen med Hannas prylar som vi skall åka till henne med i morron.

Av Solweig - 5 juli 2009 21:12

Husse har klagat att det inte går att klippa gräs runt rabatten på framsidan. Gräsklipparen ryms inte mellan rabatten och staketet. Därför har vi gjort om den rabatten i dag. Den blev mindra och mera fyrkantig. Husse skall lägga sten runt den också sedan. Just nu är det uppehåll i stenläggningen på grund av att han fick ont i ryggen, han  har varit konvalescent i en vecka nu.

Sedan började jag rensa i potatislandet men där återstår mycket ogräs. Morötter och rödbetor är gallrade.

Så äntligen i kväll var jag och lade ett spår till Lina. Skall gå det i morron bitti. Sedan skall vi till stan och göra en del inköp. Efter det skall vi till Maggan och göra färdigt taket i hennes friggebod.

Nu regnar det och det är behövligt, det är jättetorrt.

Av Solweig - 4 juli 2009 20:55

Dagen har förflutit i lugnets tecken. Har tvättat och vaxat husvagnen annars ingenting. I morron måste jag rensa i trädgårdslandet. Ja vi har satt upp nätet för jordgubbslandet.

Av Solweig - 3 juli 2009 18:44

I dag är det bara drygt 20 grader i skuggan. Maggan har varit här då hon har hantverkare hemma som byter alla fönster i lägenheten.

Husse har varit ute på sjö och fiskat abborre.

Jag har köpt en liten lämplig husvagn, för att göra utflykter med i sommar.

Av Solweig - 1 juli 2009 10:52

Glömde ta fram klöven ur frysen i går kväll! Typiskt! Nu skall jag till Maggan och vara barnvakt så spårningen får vänta till fredag. Husse skall få följa med och lägga i morron e.m Jag vill inte möta björn med ungar ensam!

I kväll är det valpkurs och i morron kväll har husse V-75 tippning med granngubbarna. Det är mycket nu!!! Men vädret är toppen och det finns inget att klaga över, så det så!

Mina aklejor "parar" sig med varandra så man får ständigt nya varianter. Detta är en blandning av Nora Barlow och en vanlig rosa akleja.

























Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards