Alla inlägg under november 2008

Av Solweig - 19 november 2008 22:27

Lina har varit på Djursjukhuset i dag och gjort gastroskopi och tagit bort tandsten.

Hon har ju haft ont i magen ett par gånger sen jag kom hem

från Australien så jag ville veta om hon hade något vaj med mag slemhinnan. Det såg fin ut, men dom tog biopsi så vi får resultat inom kort. Annars var hon lite vimsig när jag hämtade henne. Men när hon kom hem var hon hungrig. Hon skulle ju inte äta så mycket så jag hämtade upp köttfärs och ris från frysen så hon fick en liten portion.

Hon kunde nog ha ätit mycket mera men hon får vänta tills i morron.

Så i morron är det Fias tur att besöka vet.  Sedan hoppas jag att jag slipper fara till vet förrän fram i mars då allihopa skall ha vaccination.

 Inte blir det nån agilityträning den här veckan heller. Det är bara en gång till nästa vecka sen är det uppehåll tills efter jul. Så trist!

Så nu får vi träna lydnad resten av december och hela julhelgen. Man kan ju alltid hoppas att det inte blir så kallt. Det har blivit lite snö men det är så lite så det gör bara att det är renare ute.

På lördag skall jag åka och titta på Kompis Lenas konstutställning. Det skall bli roligt.

Husse tror att vi skall kunna isfiska på fredag, vi får väl se. I så fall blir det korvgrillning och fika annars följer jag inte med.























Av Solweig - 18 november 2008 20:32

Har inte skrivit på några dagar. Det har väl inte hänt så mycket. Nysnö ett par cm varje morron, växlande med sol och moln. Månljust på kvällarna. På det hela taget ganska skönt. Men i dag har det brakat löst. Var till en kompis och blev masserad mitt i dan och då hade det börjat blåsa. Nu i kväll är det storm.

Det är det sämsta väder ja vet.

Hoppas att det slutar snart. Det är inte kul att vara ute när det blåser.


Har beställt tid för att raka bort alla tovor under magen på Fia. Fram tills jag skaffade Lina kunde jag hålla henne relativt tovfri själv. Men de senaste två åren har hon inte tillåtit mig att klippa bort tovorna. Så nu skall vi till vet på torsdag f.m Det är inget billigt "nöje" men jag kan inte ha henne full av tovor.

Visst är hon fin min drygt 10 år gamla grå tös? Hon är värd att kosta på pälsvård.

Fia och Lina följer mig runt i huset. Var jag än går så har jag dom i släptåg.

Men dom är ju så mysiga.













Av Solweig - 14 november 2008 22:04

Skall visa en skön bild. Det är den sjö där Husse drar upp sina fiskar.

 

Visst är det tjusigt?

En lugn sjö i höstskrud.



























Av Solweig - 13 november 2008 23:03

Dagen har varit kall. Jag som skulle tvätta fönster. Men det var vackert med sol från en nästan molnfri himmel. Tränade lite platsliggning med Lina i dag. Sedan tvättade jag ett fönster i vardagsrummet och två i köket. Så nu kan man sitta och titta ut utan att reta upp sig på alla flugskitar!

Nu i kväll har Lina och jag varit på vår första agility träningskväll i Dille ridhus. Så roligt, Lina var så duktig. Bara matte kunde lära sig att dirigera rätt så skulle det gå ännu bättre. Vi har två instruktörer som halverar grupperna så vi är ca. sex i varje grupp. Ser redan fram emot nästa torsdag.

Kattorna är mest inne nu när det blivit kallare. I morse var det -7 gr.

Det gäller att inte ha så mycket strykning, strykbrädan är kattsäng dagtid. Nattetid är det min säng som invaderas.

Av Solweig - 11 november 2008 23:43

Äntligen har jag putsat åtminstone två fönster. Men det återstår ett till plus en balkongdörr innan man kan sitta i vardagsrummet på dagtid utan att tro man hamnat i nått gammalt kråkslott vad gäller fönstren.

Vi har haft agilityträff i kväll, det var inte så mycket att dryfta, men vi hade en trevlig träff och det är det som räknas.

Annars har vi haft en solig dag men ganska kall, nu i kväll lyser månen, den är i det närmaste full.

Nu väntar slafen, Go natt!


Av Solweig - 10 november 2008 23:36

I dag har man varit till tandläkaren och pungat ut en summa kronor igen, som tur var behöver jag inte komma igen. Inte den närmaste tiden i alla fall.

Sen var det en del ärenden som skulle uträttas. Väl hemkommen hade jag en del datajobb i form av medlemslistor som skulle fixas.

Nu i kväll har vi varit ut till flyget och hämtat hem våra grannar som varit ute på semester.

Lite suddigt men här anländer semesterfolket.

Har vi nån nyckel? Jo det fanns en. Godnatt!

Av Solweig - 9 november 2008 21:27

Så har man återgått till pensionärslivet. Alexander hämtades av sin far på förmiddan i dag. Han var jätteglad att få åka hem. Tror jag det! Är man nyss fylda fyra år så är pappa och mamma viktiga. Men det har gått jättebra att ha honom här. Han har sovit själv i gästrummet utan att varken gråta eller protestera.

I morron skall jag till tandläkaren mitt i dagen. Fick kallelse förra veckan. Sen skall jag hämta grannarna på flyget i morronkväll. Dom har varit på Kanarieholmarna i fjorton dagar.

Sen måste jag starta träningen med Lina igen. Hon har nog glömt bort allt . Vi har inte tränat sen i början av augusti. Hon har löpt och jag har varit borta, sen var hon så berörd av att vi varit borta så jag ville vänta några veckor. Nu har ju Alex varit här och då går det inte träna. Han lägger sig ju i allt man gör och skall ge komandon till Lina. Det gör han ju i vanliga fall så träning är otänkbart.







Av Solweig - 8 november 2008 23:16

Så var sista dagen av Alexanders vistelse här till ända. Tiden har gått ganska fort tycker jag, han har ju varit här i 14 dagar i morron. I morron kommer hans pappa och hämtar honom. Nästa vecka skall han vara hemma och gå på dagis. Jag hoppas att jag inte smittat honom så han blir sjuk.


I dag har vi inte gjort så mycket. Vi var ut med Lina en stund när det var solsken. Det var ganska skönt att gå en runda och få lite frisk luft. Jag har blivit så förkyld, vet inte vem jag skall skylla smittan på. Har ont i halsen och är hes.

Husse har varit och fiskat i dag igen. Dagens fångst visas nedan.



Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards