Alla inlägg under april 2008

Av Solweig - 6 april 2008 22:31

Så är handlerkursen slut. Den var bra. Många goda råd, trevliga kamrater och en jättebra ledare. Tack för det! Nu gäller det att träna på de saker som vi inte är så bra på och så får vi hoppas att vi blivit duktiga tills i slutet av maj när vi skall till Sundsvall och ställa.

Både Lina och jag var ganska trötta efter två intensiva dagar.

sedan har vi varit uppe klockan sex både lördag och söndag. Fia skulle ju medicineras och Lina rastas innan i for på kurs.

Skönt i morron då vi skall vara hemma. Bara agilityträning på kvällen.

Vi hade träff med agilityfolket hos Jessica i kväll. Hon hade gjort vegitarisk tackobuffé, jättegott! Man tackar! Vi diskuterade kommande tävlingsupplägg.

Jag skall göra potatisgratäng till agilityfésten. Vi hjälps åt att fixa maten.

Hoppas det blir trevligt.

Nu ska jag krypa ner i sänghalmen!

Av Solweig - 5 april 2008 20:39

I dag har hela dagen tillbringats i hockyladan Klanghallen för handlerkurs. (ingen is i hockyhallen men cementgolv) Vi var ett gäng tjejer och en kille som under ledning av Jessika Pettersson-Snäcka har sprungit runt och försökt lära både oss och hundarna att uppföra sig snyggt i ringen. Det var inte så lätt!

Men humöret var på topp och alla gjorde sitt bästa. En del har ju lättare för än andra om man säger så. Det gäller både hundar och folk.

Vi fortsätter i morron bitti. Håller på till mitt i dan. Sedan har agilitysektorn träff hos Jessika klockan fem så dagarna är fulla!

Tog lite bilder av deltagarna vid fikat.

Skall ta lite fler bilder av hundar i morron. Man är helt slut efter en hel dag stående springande för det mesta.

När jag kom hem kvarstod ju medicineringen av Fia. Det måste ske med milt våld. Insvept i en handduk försöker jag få i henne penicillinpastan. Det gick hyfsat i kväll, bättre än i morse, då klöste hon mig i handen.

Sist men inte minst Linagumman fyller två år i dag. Hon är jätttrött efter dagens övningar.

Av Solweig - 4 april 2008 16:15

Nu är vi hemma från vet, dom trodde Fia fått nån infektion i luftvägarna.

Hon hade feber också. Vi fick penicillin, en pasta som man skall lägga på tassarna så skall dom slicka i sig den! Jag får väl se hur det går!? Just nu sitter Fia under soffan i gillestugan.

Att ge tabletter två gånger om dagen i 9 dagar ansåg jag vara nästan att ta ner månen. Det är skillnad på hundar och katter när det gäller att få i dom något dom inte vill ha!

Av Solweig - 4 april 2008 11:20

Jag är så orolig, min gamla Fia mår inte bra. Har ringt vet och får komma på e.m Hoppas att det inte är något allvarligt.

Blir ensam i helgen då husse åker till fjälls och fiskar.

Själv skall jag gå handlerkurs.

Vädret är fortfarande grått och varmt. Men snön tinar och det är ju bra!


Av Solweig - 3 april 2008 16:55

Nu har jag satt nästan alla frön som jag tänker sätta i år. Nu återstår det att skola ut alla plantor. Det har kommit upp nästan allt jag satt.

Det kommer att bli platsbrist när jag skolat ut. Hoppas det blir varmt framöver så att det går att sätta ut i växthuset snart. Får väl kosta på värme till en början.


Jag håller ju på att lära Lina ta apportblocket. vi har kommit så långt att hon tar det men släpper det på golvet. Hon plockar upp det från golvet också men släpper det igen. Man får inte ha kort stubin eller vara otålig!

Av Solweig - 2 april 2008 23:24

Det var som väntat inte så många på vårt m-möte i BBHK, en av anledningarna var säkert att det på dagordningen stod val av valberedning!

Det gör folk livrädda! Hur skall vi få till en livskraftig förening om ingen vill vara med och jobba i föreningen. Alla kan ju inte bara delta i färdiga arrangemang, nån måste ju "offra" lite tid på att arrangera också!


Tänk! Har fått reda på av Ewa Sundin, Elkes kennel att min Garr bara hade två systrar, i en kull på tre valpar. Ibland funderar jag vad det skulle ha kunnat bli av honom. Tyvärr blev han överkörd vid tre års ålder.




Av Solweig - 2 april 2008 17:09

I kväll är det medl.möte i BBHK. Har uppdragaet att se till att det finns kaffe och kaka!

Har vävt färdigt den tredje pläden i dag. Så nu vet jag inte om jag skall väva något mera på vävstugan. bestämmer mig till veckan. Det finns en löparväv som är ganska fin, så kanske.

Husse och Lina har farit ut på sjön i e.m Det var jättfint väder med sol på lunchen, men nu har det blivit mulet men är fortfarande ganska varmt.

Av Solweig - 1 april 2008 22:37

I kväll har damerna på Violvägen skrapat Trisslotter. Det gör dom en gång i månaden.

Lite gambling måste man ha. kvällens vinst blev 100 kr. Inte mycket att yvas över men ser man optimistiskt på det så är det måhända början till en miljon. Sedan har vi fikat och umgåtts. Det är trevligt att träffa grannarna så här ibland.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards