Alla inlägg under april 2008

Av Solweig - 10 april 2008 22:47

Glömde att skriva att husse har födelsedag i dag. Vi har uppvaktat med blommor och fiskgrejor. I morron har vi liten fest med grannarna.

Linus fick ingen medicin han hade ingen feber, men han har legat hela dagen och inte varit ut på två dar. Så inte är han frisk. Får se hur det ser ut framöver. Som tur är har djursjukhuset jour dagtid alla helger nu, om det skulle bli sämre under helgen. Beställde vaxinationstid hos vet också i dag när jag var där. Fram i maj skall det ske.

Av Solweig - 10 april 2008 08:08

I går kväll klockan sex ringde min dotter och frågande om jag kunde komma och vara mormor. En av tikarna hade börjat sin valpning. Det drog ut på tiden, pojkarna ville gå och lägga sig, dom somnade men inga valpar kom ut. Strax före tolv på natten ringde Maggan till vår vet och det bestämdes att åka dit.

När klockan var strax före två kom Maggan tillbaka med tre valpar, dom hade legat fel så det blev snitt. Men det var stora pigga krabater som pep i ett efter käk!

For hem i djupsnön, det var inte plogat på vägen utan nästan en halv meter i mitten.

Så därför har man inte sovit så mycket i natt. Nu skall vi ut i djupsnön för morronpromenad och sedan skall jag till vet med Linus. Ja Fia skall behandlas också förståss.

Det börjar bli full dag bara med djuren.

Här under är det stolta fadern. "Virus"

Av Solweig - 9 april 2008 17:26

Så här ser det ut i morron. Jag som måste till vet med Linus vår andra katt, nu har han fått halsinfektion. Solan och jag hade också tänkt oss till landsarkivet på ett föredrag på kvällen. Lite hårt av mig då husse har födelsedag men vi har ju "fest" på fredag.

Måste åka bort till Maggan nu i kväll, hon har en tik som nog kommer att valpa i natt. skall vara mormor.

Av Solweig - 9 april 2008 11:32

här trodde man att det skulle bli vår, senast i söndags sken solen och det droppade från taken. Men nu! Snö, snö ,snö. Det har snöat i tre dagar hela dagarna nästan. så nu känns det inte ett dugg vårlikt. Till och med fåglarna har slutat att kvittra!


Av Solweig - 8 april 2008 21:32

Lina har haft herrbesök i kväll. En stilig Finsk Lapphundskille har varit hit och hälsat på. Först fick Lina ligga och bara titta på den andra hunden. Hon var så uppskruvad att hon måste komma ner och slappna av. När hon gjort det fick hon gå och hälsa på den andra hunden.

Lina var först väldigt osäker men efter en stund var det lek och stoj.

Så nu har hon en lekkamrat till.



Av Solweig - 8 april 2008 17:56

Har varit till stan två gånger i dag! Först på ett möte och sen tillsammans med grannen och namnen Solveig. Vi var ute på en lite choppingrond, vi brukar göra sådan med jämna mellanrum. Vi skall inte ha så mycket, men när vi kommer hem har det följt med både det ena och det andra! Konstigt!!


Tror att Linus (vår kattkille) också håller på att få kattsnuva. Han nyser och har sig. Skall ringa vet i morron. Fia gömmer sig i huset så det går inte hitta henne. Hon vill inte bli behandlad med penicillin!

Hon är inne men jag hittar henne inte. Har krupit och kollat under alla sängar,soffor och skåp men tji katt. Hoppas hitta henne snart.

Har läst på nätet att åkomman är allvarlig så dom måste behandlas!


Nu skall jag söka en sista gång och då måste jag in i bäddsofforna också,

inte för att jag förstår hur hon ryms där, om så är men...


Av Solweig - 7 april 2008 21:28

Lina och jag gick bort till agilityplanen. Antje och Roger var där så vi tränade  trots snöytan.

Roger hade tagit ut balansbommen och tippbrädan i går innan senaste snöfallet. Lina älskar balans och tippbrädan, så hon ville bara gå på dom, men vi hoppade och tränade slalom också.  Vi blev till slut fyra stycken som tränade i snöyran.

Det finns fortfarande gott gry i dom "äldre" agilityaktörerna!!

Kvällens träningsdos för oss blev 2 km promenad och x antal löpningar på agilitybanan.

Fia är medicinerad, så nu väntar John Blund.

Av Solweig - 7 april 2008 11:16

Inga glada miner när persiennen hissades i dag. Det yrsnöade,urtrist!

Men har man hund finns det inget väder som inte går att vara ute i, så vi drog ut i skogen ändå. Det blåste ganska mycket så det gällde att försöka planera så att man gick med vinden i ryggen så mycket som möjligt.

Inte var det behagligt men har man utedass så har man!

Lina tyckte inte det var kul heller och kattorna dom tittar ut sen vänder dom i dörren.

Ha dragit dammsugaren ett varv nu på morronen. Det var så mycket dammråttor så man blev nästan mörkrädd.

Fia släpper ju grå tussar, hon fäller inte hårstrån. Just nu ser hon ut som om hon gjort en djupdykning i vasselinburken på grund av penicillinbehandlingen,pastan. Hela pälsen är fet!


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards