Alla inlägg under mars 2010

Av Solweig - 22 mars 2010 21:59

I går hade trädgårdssföreningen årsmöte, jag avgick från styrelsen men blev invald i valberedningen. Fick också vacker bukett som avskedsgåva, vann också en krukväxt. jag skötte köket, vi bjuder allltid på fika på årsmötena. Som gäst hade vi Eija Koivisto som berättade om Feng Shui, vad det innebär.

  


På kvällen hade vi agilitymöte hos Jeanette, där vi drog upp riktlinjer för sommarens aktiviteter.

Av Solweig - 20 mars 2010 19:34

Tora och jag har varit på utställning i dag. Det var en inoff. men det viktiga var ju att det är en helt perfekt träning för oss båda. Maggan och hennes valp "Hoppi" var också med på utställningen. Maggan hade alla hundar med sig men ställde bara Hoppi, hon blev BIR valp och 5:a i BIS-valp. 

  



Jag hade lämnat Lina hemma då hon ju löper.

    

Det gick bra för oss, Tora blev BIR, vilket inte var någon bedrift då hon inte hade nån konkurrens att tala om. Karis valp var så blyg så den gick inte att bedöma enl. domaren.

Men sedan blev Tora 2;a BIG  och det var ju bra.

  

Här är Vilgot.

Vi har ju tur i oturen när flygflottiljen las ner. Lokalerna som vi använder vid inof. utställningarna nu för tiden är "gamla" lokaler som tillhört F4, flygflottilj. Jättefina lokaler.

Av Solweig - 18 mars 2010 22:43

Det regnade i kväll när jag for ut på Frösön. Sedan nu när jag for hem hade det frusit på en del ställen, så det blir säkert en massa bilolyckor det närmaste dygnet, tråkigt nog. Årsmötet var lungt och utan uppseendeväckande händelser. Efteråt fick vi goda pajer, kaffe och kaka.

Jag har städat i källaren i dag på förmiddan, hade två inspektörer.

  

Är det verkligen inget damm kvar?

Texten här nedanför står för Linas inställning till tandborstning.

  

Av Solweig - 17 mars 2010 20:56

Det har varit några helt uderbara dagar med sol och bara nån minusgrad. Jag har gått långa promenader på mornarna, det är så skönt när solen skiner. Vårvintrarna är ju en av de bästa årstiderna här uppe. Nu skulle det visst bli sämre väder så det blir väl normallånga promenader ett per dagar.

  

Här är en som ger mig den första vårkänslan när han trummar på trädstammarna.

  

Lina löper ju så det är blodfläckar överallt. Hon försöker ju hålla efter själv men hon lyckas inte full ut.

Har snart städat mig genom hela huset. I morron är det källarens tur, sen är jag klar för den här gången. I morron kväll skall jag ju på KK:s årsmöte, hoppas att det inte blir så mycket snö då jag skall ut på Frösön.

Sedan är det utställning på lördag och årsmöte på Trädgårdsföreningen på söndag mitt i dan, sedan träffas vi i agilitygruppen på kvällen.

Det är mycket nu om man säger så!

Av Solweig - 16 mars 2010 14:47

Trots kalla nätter så är dagarna rätt så sköna då solen skiner. Det märks, Tora som inte är rädd för att vara ute ensam har i dag varit ute på tomten i 4 timmar . Hon går omkring och kollar allt som tinar fram och sedan sitter hon högt på en snöhög och har koll på hela omgivningen.

Lina tycker ju inte om att vara ute om inte matte är ute. Fast i dag har hon faktiskt varit ute rätt så länge med Tora.

Vi gjorde en timmeslång promenad mitt i dan. Solen sken och det hade slutat blåsa så det var så skönt. Hundarna springer i var sitt skoterspår och tävlar om vem som kommer först.  Det är ju så många spår överallt så det finns att välja på.

Man märker skillnad att ha en respektive två hundar, två håller igång mycket mera och springer säkert två gånger så långt som den sträcka jag går.

Så var vardagsrummet också städat, nu återstår bara sovrum och hall.

Av Solweig - 15 mars 2010 18:04

Snart kommer husses son hem från Australien med hela sin familj 5 personer, vad passar sämre än att ha löptikar då?? Lina löper nu och Tora lär väl haka på inom en snar framtid. Jag skall ju ställa Tora på en inoff på lördag, tills dess lär hon väl hålla sig men sen?  


Har i alla fall bakat kanelbullar i dag, så det finns fikabröd.

Husse åker till Stockholm i morron bitti så då skall jag passa på att städa vardagsrummet mens han är borta. Han sitter ju nästan hela dagen framför TV när han är hemma, även om det inte är sport.


På torsdag kväll är det årsmöte i KK så då tänkte jag delta i det. Slipper laga middag den dan. Ha,ha vad man kan slå sig lös när man är ensam!

Husse kommer väl hem på fredag så då är ledigheten slut!!!

Av Solweig - 14 mars 2010 18:09

Man liksom lever i en sportvärld. När man stiger ur slafen på morron startar man modemet och sedan matas hundar och kaffe dricks. Därefter vidtar en längre morronpromenad. Väl hemkommen blir det lätt frukost och sen TV:tittande på sport hela långa dagen. Husse går ut med hundar mitt i dan men annars  sitter vi där med fyrkantiga ögon!!!

Detta pågår under vintersäsongen inte under sommartid.

 

Av Solweig - 12 mars 2010 18:09

I dag hat vi fått inbjudan till systerdotter Emmas bröllop till sommaren. Så roligt! Klart att vi måste vara med på det.

Annars har jag städat köket i dag. Där kan det ju bli ganska mycket smuts lite överallt. men nu är det rent!.

Man säger ju att bättre lite smuts i hörnen än ett rent helvete! Hoppas att det inte blir så!!!

Annars har jag och brudarna gjort en ganska lång promenad i morse. Det gick ju gå då det var fruset så det bar i skoterspåren.

Här ligger Tora medans jag städar, hon är lite som Pippi ligger ofta med fötterna på kudden och huvet nedanför.


  

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards