Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Solweig - 4 juni 2009 15:27

I år får vi nog inte skörda särskillt mycket i vårt trädgårdsland.

Lilla Tora gör utgrävningar i trädgårdslandet varje dag. Det hjälper inte att man säger ifrån, hon gräver ändå. Både där jag satt morötter och rödbetor har hon varit och gjort stora hål. Sedan dristade jag mig till att sätta sparris och där har hon grävt två gånger så det kommer inte att bli någon sparris där i år i alla fall.

Men sånt är livet,allt blir inte som man tänkt sig.


Sedan är man ju lite nyfiken på vilka hundar som skall ställas i Vännäs. Det är 5 västgötar med Lina inräknat på söndag. Lördag är det ännu färre. Jag ställer bara på söndag då är det en dansk domare. På lördag är det nån från Jugoslavien eller hur det var. Man är ju tveksam till hur väl en sån känner till rasen. men det kanske är såna man skall ställa för, då kanske man inte får nerslag för den mjuka pälsen. Har inhandlat schampo som skall göra pälsen strävare! Om det nu går, skall testa i kväll och duscha Lina. Hon gillar inte att bli tvättad så det lär väl bli cirkus kan jag tänka.


Just nu blommar äppelträden, fast det är så kyligt att jag undrar om det finns några flygfän som polinerar. I morse var det bara fem grader.

Men det är jättemycket blommor. Annars tror jag att det står stilla i växtligheten. Det blir ju ofta så när det blir så kyligt som det blivit nu. Hoppas det blir varmare till nästa helg.


Nu på lördag är det Jämtlands stora pris på Travet. Det brukar vara fint väder när det går av stapeln så man hoppas att det blir bättre.

Hade tänkt ta mig dit med hundarna. Det är lämplig träning för Tora. Hon behöver social träning på lite röriga ställen och det är det på travet.

Tora fyra månader.


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards