Alla inlägg den 17 juni 2014

Av Solweig - 17 juni 2014 10:51

Vi drog mot Vännäs mitt på fredagdagen och valde att åka över Sollefteå. Vädret var perfekt för bilåkning, växlande moln och inte så varmt.


Vi stannade och fikade någon mil öster om Sollefteå, sedan körde vi vidare. Vi hade kollat olika altertnativ för övernattning, men inte bestämt vad det skulle bli. Vi hade sett en rastplats i Nordmaling som heter Rödviken och tänkte stanna och kolla den. När vi kom fram dit upptäckte vi att de fanns en camping bara några hundra meter längre upp, så vi tog in där. Det visade sig vara en riktigt trevlig camping. Bra pris och fint läge.

 

Utsikten från vår husvagn. Det är en havsvik som går in. En fin sandstrand, som visserligen inte var så lång men med skön fin sand.

Vi var ner och kollade men det blev inge bad, vi är ju inga vinterbadare. Men Tora och Julia fick chansen att rasa av sig efter den långa resan.

 

Husse och Julia utanför husvagnen. Som syns var det helt klart, med sol.

  

Resan fortsatte mot Vännäs lördag e.m Vi hade ju gjort en V 75 rad som skulle lämnas in och campingplats var bokad i Vännäs. Väl framme ställde vi i ordning och tände grillen.

Man måste ju passa på att få i sig något gott. Grillad fläskfilé (Svensk) potatissallad, satsiki och sallad. Mums efter det jordgubbar  och grädde!

Söndagmorron startade med sol men det var blåsigt och kyligt. Julia som var först i ringen av västgötarna startade som 11 hund så det var ingen lång väntan. Den blev kortare då flera av hundarna som skulle starta före henne inte var närvarande.

Julia skötte sig exenplariskt som vanligt och fick ex. Sedan i konkuransen så blev hon 1:a av tre öppenklasstikar, trots att hon hade bikini för dagen. Det är ju typiskt att när det närmar sig utställning så försvinner pälsen. Fast det var väntat, hon löpte i december så det är som vanligt.

  

Sedan var det Toras tur, hon är för dagen rätt mastig! Hon måste bantas till nästa utställning, Att jag ställde henne var ju för att hon ändå skulle med och det är länge sedan hon var i utställningsringen, hon behövde träna. Hon tränade så bra att hon blev BIR!

Julia blev 2:a BT och fick cert som gjorde att hon även blev champion.

Lillstumpan klarade championatet på sin första tävling efter 2:års dagen.

 

Rosettskörden. Jag har slutat ta ck rosetter. Blir för många på väggen hemma.

Det blåste så att det gick inte fota rosetterna tillsammans med hundarna, banden flög bara runt. 

   


För att visa att jag inte skryter lägger jag ut detta. Jag ställer ju inte mer än tre fyra gånger per år.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards