Alla inlägg under juli 2011

Av Solweig - 7 juli 2011 17:24

Förmiddagen gick åt till att göra sin plikt på klubben. Jag klippte alla planerna. Det tog 2.5 timmar.

Det bökigaste är att klippa agilityplanen. Där måste man ju flytta alla hinder och tunnlar fram och tillbaka för att komma åt. Det märktes att det inte var så populart, agilityplanen var nog inte klippt på ett tag. Där var gräset långt!


Annars är det ju bar att sitta och åka fram och tillbaka.

Har tagit på mig klippningen nästa vecka också så jag hoppas det inte regnar hela veckan. Det går nästan inte klippa när det är blött, gräser klumpar sig och det blir så trist på planerna.

Annars så har vi haft en jättefin dag igen, sol och varmt. Det blir inte så mycket uträttat när det är så varmt, man orkar inte ha så hög fart under sulorna!

Det blir vattning och vattning, ibland dras det väl ett och annat ogräs med!


Av Solweig - 6 juli 2011 18:36

Tog mig själv i kragen och baxade ut mig till bilen. Övertalade mig själv att nu är det bara att sätta igång!

Så jag tvättade och vaxade bilen på förmiddagen. Den blev så fin så!

Sedan när jag ändå var i gång tvättade jag husvagnen och tog bort alla flugor och smuts som fastnat på den. Vaxade fronten, som är den del som blir smutsig. Så nu är husvagnen också blänkande ren! Passade också på att spruta inpregnering på soltaket till husvagnen när de var så fint väder och torrt. Så nu är det bara förtältet som skall inpregneras vid tillfälle. Måste köpa inpregnering nästa gån jag åker till stan.

Sedan var min energi slut. Det lilla som var kvar användes till att vattna alla krukor som jag har ute. När det är så varmt som i dag torkar det upp så fort. I kväll skall vi vattna jordgubbar och potatis. Förresten vi åt av egna jordgubbar i dag, dom smakade ljuvligt!!

Av Solweig - 5 juli 2011 19:43

Var på hembesök hos kamrat Åke med Fornborgens Kaxiga Kaxa, Som inte var något lätt motiv för en fotograf. Jag tog några mindre bra bilder, men sen somnade hon ifrån oss.

 

Inte ville hon stå stilla!

Jag luktade ju hund och hundgodis så helst ville hon vara i min ficka och rota! 

Av Solweig - 5 juli 2011 11:06

På min makes kontor har vi raden av rosetter, det finns säker dom som har flera, men även de som inte har några. Jag är glad för mina som tillkommit de senaste 3 åren. Ändå fattas det ett par bl.a championrosetten, den fick jag inte i Piteå. Kom inte på det förrän på vägen hem! På en del utställninga måste man ju köpa sina rosetter och det har jag aldrig gjort, får jag dem inte gratis får dom behålla dom!   Inga inoffrosetter i alla fall, dom har barnbarna fått att leka med!

 

Skulle torka spegeln vid städning och blev då hindrad av alla band som hängde där.


 

Av Solweig - 3 juli 2011 17:17

Maggan tog med mamma på en upplevelse som var lite utöver det vanliga i dag. Först blev man sminkad av en sminkös. Sedan blev man fotograferad av en modellfotograf. Det senare var en märklig upplevelse. Man skulle posera som modellerna i tidningarna gör, i alla möjliuga och omöjliga ställningar. Fotografen tog över 80 bilder av oss. Sedan sa vi att nu var det bra. Sedan fick man se fotona, om man ville kunde man köpa foton. Dom var ganska dyra, men det kan jag ju förstå. Skulle så många leva på dom så ville det till. Tre sminköser en fotograf och ett par andra.

Vi köpte ingenting och det var det inget krav på heller. Men vi skrattade oss nästan fördärvade över korten. Så det var en festlig upplevelse. Väl hemma har jag tvättat bort all "foundasion" och maskara. Man kände sig en aning utstyrd.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards