Alla inlägg den 11 september 2009

Av Solweig - 11 september 2009 20:50

Har tagit Brittas råd till mig, i dag har det varit lugna gatan här hemma. Visserligen blev morronpromenaden längre än vanligt, men det var så fint ute och jag hade ju ingeting som väntade.

Var ner på banken, vilket inte är var dag. Man skulle nästa fira att man har varit på banken. Senast var när jag tog ut pengar och köpte husvagnen. Ibland är det tjockt med folk när man kommer in på banken, man kan få sitta och vänta halvtimmar, om man får sitta, jag har stått ibland då stolarna tagit slut. Men i dag var jag ensam, det kändes nästan underligt att stå där. Fick nästan "lappsjuka" ler! :-)Skrattande

Sedan har jag gått och burit på tre blomsterchecker som jag nästan slitit ut i plånboken, nu var jag in på blomsteraffären och köpte en begonia med färgade blad( jag har tagit livet ur tre stycken tidigare) nu skall jag försöka behålla denna sen köpte jag en lila St. Paula.

Hemkommen sydde jag färdigt gardinerna. Har tvättat upp mattor och bytt i sängarna, men det var inte nån stor prestation. Tvätten sköter ju maskinen.

Morrondagen har jag desto mer att göra, hela dagen på agilitytävlingen. Dom ringde i e.m och ville att jag skulle ersätta nån som blivit sjuk, så det blir andra uppgifter än som var meningen från början. Men det spelar ingen roll för mig. Skall jag jobba så gör jag det oavsett med vad. Hundarna tar jag med mig, Lina har börjat löpa så det är inte så lätt att ha henne hos Maggan som har valpköpare som hämtar valp i morron.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards