Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Solweig - 18 maj 2009 13:42

Vi har ju varit ensamma hemma i helgen hundarna och jag. Fredag kväll var jag ju ut och gick spår med Lina. Eftersom jag inte hade nån hemma fick jag ju ta med Tora och ha henne i bilen medans vi gick. Lina var inte som vanligt, hon grävde och var allmänt okonsentrerad, men hon gick spåret till slut efter flera stopp.

När vi kom till bilen hade Tora bajsat fulla baksätet!

Jag hade ju inte rastat henne riktigt innan vi åkte. Så ut med fällen som hon skitat ner. Sedan har jag ett riktigt galonskydd på sätet så när vi kom hem var det till att ta ut galonen och spola av den med trädgårdsslangen. Stoppa fällen i tvättmaskinen och sedan tumlaren. Det man inte har i huvet får man ha i benen heter det ju och så är det nog!


Lördan var fin på morronen men sedan fram på dan blev det bara regnskurar.

 

 Sälgen blommar och är full av surrande humlor.

 Tora och Lina dricker i bäcken vi passerar på vår promenad i skogen. 

 Jag tog ut hallmattan och skurade bort all Tora pink på förmiddan, sedan regnade det så den fick hänga kvar ute till på söndag e.m.  På lördagkväll var det melodifestival, men jag gillar inte dylika joippon. Därför kollade jag på annat. Gick och la mig tidigt skulle ju upp tidigt söndagmorron.

Söndag tillbringade jag i Gräfsåsen med Eftersökskurs. Hade Tora med. Hon var jättesnäll. Satt ensam i bilen i över en timma. Hade bakluckan öppen så det blev inte varmt.

Lina gick ingenting. Hon som varit så duktig dom tidigare gångerna tog inte spår alls. Vår kursledare trodde att det var för att jag hade Tora med som Lina inte fungerade. När jag kom hem hade Ingvar kommit hem med en massa fisk. Så då var det bara till att sätta igång och rensa och packetera.

Skall lägga ett spår i kväll så får jag se om det fungerar i morron bitti.


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards