Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Solweig - 26 juli 2010 21:38

I dag har det varit duggregn och blött hela dan. Vi skulle ju torka förtältet som var jätteblött efter söndagens ösregn i Sundsvall. Vi var ju tvugna att packa samman allt på söndagsmorron, trots spöregn.  Efter sedan vi packat for vi ut på Alnön och hälsade på Ingvars dotter Hanna i deras nya hus. 


Det regnade fortfarande så jag rastade hundarna lite snabbt innan vi for vidare tillbaka mot Birsta. På vägen in var vi in till Maria i Johannedal och kollade hennes nya lägenhet. Hon har inte flyttat in ännu. Badrummet håller på att bli renoverat så innan dess bor hon kvar i sin gamla lägenhet.


Sedan  var det Birsta och K-Rauta som var målet. Vi skulle köpa en ny fontänpump till dammen. Den gamla la av i förra veckan. Vi slog på stort och köpte en med vattenrening när vi ändå höll på. Så nu ser jag fram emot att slippa rensa dammen varje vår. Skräpet som blåser ner, typ löv måste man ju ta bort men  annars skall det bli rent av filtren.

Vi hade tänkt stanna efter vägen hem och fixa middag, men nu for vi hem och åt när vi kom hem. I natt vaknade man av att det small, det var åskan som gick. Ingvar var upp och kollade, han älskar åska!!


Lite bilder från bröllopet i lördags, Tre "fiskargubbar"

  



Pappa Bosse läser en dikt till sin dotter i sann Alf Henriksson stil där alla orden börjar på f. Lång och rolig var den!

  

Emmas bror Björn med fru Johanna var också med, här under minglet efter vigselkn och medans vi väntar på att få gå och äta.

  

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards